Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://mutogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : DOĞANCI MAH. SITKI SOYLU SK. ÖĞRETMENEVİ BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 49 MUT / MERSİN
VİZYON : Kurumumuzun vizyonu Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda; kendisini sürekli yenileyen, bilimsel yayınları takip eden ve yeni projeler oluşturan, sanat ve spor ile ilgilenen ve yeni yaratımlar ortaya koyan, öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime bütün ilgi alanlarını göz önüne alarak hazırlayan, öğrenme için herkese her türlü fırsat eşitliğini sağlayan, öğrencilerin çeşitli yeteneklerini özgürce ifade edebileceği alanlara sahip olan, bulunduğu bölge ve çevre tarafından "örnek kurum " olarak tanımlanan bir okul olabilmek için çalışmaktır.
MİSYON : 1. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası doğrultusunda hareket eden, 2. Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan, 3. İnsan Haklarına saygılı, 4. Ülkemizin geleceğini şekillendiren ve ülke geleceğinde söz sahibi olabilen, 5. Ülkemiz ve yaşadığımız dünyanın barışı için çabalayan, 6. Olaylara nesnel ( objektif ) bakış açısı ile yaklaşabilen, 7. Araştıran, inceleyen, sorgulayan, sorumluluk sahibi olan, 8. Çevresiyle iletişim kurabilen, 9. Çevreci, sporu ve sanatı seven, 10. Dürüst, özgür ve kendine güvenen, bireylerden oluşan bir toplum düzeni için çalışmaktır.
BAŞARILAR : 0

Otel Odası :3
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler : 24 SAAT